Het ontstaan van ItaliaSi

Als in 2009 Kees en Anja tijdens hun vakantie van Asti naar Alba rijden, raken ze op slag verliefd op de fenomenale uitzichten op de Alpen en Maritieme Alpen.

In combinatie met het Italiaanse leven vol lekker eten en ’s werelds beste wijnen werd alles nog perfecter, Beider dromen smolten samen tot een grote droom en zo onstond: “Casa in Bocca al Lupo” prachtige appartementen op een mooie locatie in de Langhe, een streek binnen Piemonte. Sinds Juli 2018 geopend voor verhuur.

Sinds oktober 2021 startte Anja met ItaliaSi delicatessen, de producten worden rechtstreeks geïmporteerd onder het ItaliaSi label. Niet veel later haakte Kees aan om de mooiste wijnen in te kopen, wijnen als Barolo, Barbaresco en Barbera.

ItaliaSi delicatessen staat altijd open voor mooie nieuwe producten die kunnen worden toegevoegd aan het assortiment. Wij zijn dan ook regelmatig in Italië te vinden en volgen de trends op de voet.

WIE ZIJN ANJA EN KEES

Wij zijn Anja en Kees; wij ontmoetten elkaar en – zoals dat gaat – vertel je elkaars dromen. Beider droom is samengekomen en heeft geresulteerd in een fraai vakantie-complex in de streek de Langhe, Piemonte in Italië: Casa in Bocca al Lupo.

Door veelvuldig in het gebied te zijn, leerden wij veel producenten van kwaliteitsproducten als wijn, hazelnoten en delicatessen kennen. Vaak kregen wij dan de vraag of wij die producten niet in Nederland op de markt konden brengen.

Anja en Kees komen uit Volendam en hebben een dochter Liz Jo-Ann.

ANJA

Ik ben Anja en ik ben opgeleid bewustwordingscoach. Ik houd van koken en hardlopen, als geboren Volendamse grootgebracht met muziek. Mijn jarenlange ervaring in de horeca hebben mijn gevormd, waarbij ook mijn ervaring in de commercie belangrijk zijn geweest. Deze combinatie van ervaringen heeft ervoor gezorgd dat mijn droom, namelijk het starten van een avontuur in Italië, is gerealiseerd. Naast mijn werk als coach, moeder van een prachtige dochter Liz Jo-Ann en vrouw van mijn geweldig man Kees, heb ik een grote passie voor Italiaanse lekkernijen en wijnen.

KEES

Ik ben Kees en ben al geruime tijd zelfstandig Procurementconsultant.

Een van mijn hobby’s is hardlopen en veel plezier beleef ik aan het geven van hardlooptraining. Mijn andere hobby heet wijn, middels de opleiding Wset 2 en Wset 3 heb ik mezelf meer verdiept in wijnen en wijnmaken.

Mijn grote droom is uitgekomen, namelijk het starten van een vakantieverblijf in Italië, Piemonte om precies te zijn. En juist daar komen geweldige wijnen vandaan.

ItaliaSi 18+

Om wijn te kopen bij ItaliaSi moet je 18 jaar zijn. Klik op het kruisje om dat te bevestigen.